Rakentamisen neuvonta rakennus- ja kiinteistöalan kysymyksissä

Rakentamisen neuvonta palvelunamme tarkoittaa, että voit kysyä rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijalta tarkentavia kysymyksiä asuntokaupoista, rakennustekniikasta tai esimerkiksi kuntotarkastusraportin tulkinnasta.

Kysymyksesi voi koskea myös yksityiskohtia kuntotarkastusraportin jatkotutkimuksesta, sen tarpeellisuudesta ja esimerkiksi siitä, miksi tällaista jatkotutkimusta on suositeltu sekä mahdolliset riskit, jos tutkimusta ei tehdä.

Tunnemme asuntokaupat myös kiinteistönvälittäjän näkökulmasta ja osaamme auttaa sinua, jos kysymyksesi liittyy välitystyöhön.

Rakentamisen neuvonta antaa vastauksia päätöksenteon tueksi

Aina vastauksien saaminen ei tarvitse asiantuntijan kohdekäyntiä. Soita meille, niin autamme sinua parhaamme mukaan puhelimitse.

Mikäli asiaan liittyy asiakirjoja, raportteja tai kuvat havainnollistavat ongelman selvittämistä, voit ennakkoon toimittaa meille materiaalia esimerkiksi sähköpostilla. Sähköposti tulee otsikoida selkeästi esim. kohteen osoitteella tai soittajan nimellä tai muuten selkeästi yksilöiden.

Sähköposteista

Sähköpostin lähettäminen ei sido sinua mihinkään palveluun. Kaikki sähköpostit käsitellään luottamuksellisesti.

Avaamme sähköpostit vasta, kun soitat meille ja kerrot tilanteesta. Poistamme kaikki lähetetyt tiedot puhelun päätyttyä. Emme tallenna tietoja.

– Puhelinpalveluun voit soittaa myös anonyymisti. Puhelinpalvelun yhteydessä emme laadi kirjallisia selvityksiä tai lausuntoja. Tarvittaessa kerromme kuinka tulisi edetä, mikäli asian eteenpäin vieminen vaatii kirjallisen lausuman tai muita jatkotoimenpiteitä asian selvittämiseksi tarkemmin.

Suuntaa antavat kustannukset

Voimme myös antaa suuntaa antavan kustannusarvion omasta työstämme, mutta korjaustöille emme anna kustannusarvioita puhelimitse. Korjaustyön kustannuksiin vaikuttaa moni ennalta arvaamaton asia. Kustannuksiin ei voi näin tarkemmin ottaa kantaa puhelimissa.


Katso myös Tarkastus Info -sivut

Tutustu alan sovelluksiin, esim. kustannuslaskuri

Rakentamisen neuvonta rakennus- ja kiinteistöasioissa Lintukankaalta

Olemme tavoitettavissa neuvontapalvelun osalta:

  • Torstaisin klo 13:00 – 15:00, Riikka Lintukangas
  • Perjantaisin klo 17:30 – 19:00, Jussi Lintukangas

Tarvittaessa voimme sopia myös muun ajan puhelimitse.
Muista ajoista on hyvä sopia ennakkoon asiakaspalvelusta

asiakaspalvelu@kuntotarkastus.info

Puhelinnumero neuvontapalveluun (hinta 2,54€/min + pvm):

p. 0600 18822

Myös illat ja viikonloput sopivat!

 

Esimerkkikysymyksiä:

  • Mitä tulisi huomioida ennen kuin kauppakirja allekirjoitetaan?
  • Miten asunto-osakeyhtiössä tulisi ongelman sattuessa edetä?
  • Mitkä tilat lasketaan pinta-alaan, mikä on asuinhuoneen määritelmä, mikä on ostajan selonottovelvollisuus, mikä on myyjän tiedonantovelvollisuus?
  • Mikä on välittäjän vastuu asuntokaupassa, kuinka riitatilanteessa tulisi edetä, onko asunnossa riskirakenne, remontin laatu ei vastaa tilattua mitä RT-kortti antaa ohjeistukseksi, vuokralainen lähti – mikä on normaalia kulumista?