Asuntojen hintatiedot selville
Asuntojen hintatiedot

Toteutuneet asuntokaupat ja asuntojen hintatiedot

Toteutuneet asuntokaupat ja hintatiedot kaupoista -palveluita on useampia. Tutustu alla olevaan koosteeseen palveluiden sisällöstä ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin.

1. Asuntojen.hintatiedot.fi

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n palvelussa voit hakea toteutuneita asuntokauppatietoja viimeisen 12 kuukauden ajalta. ”Haun tuloksena saat listan viimeisen vuoden aikana tehdyistä, hakuehtosi täyttävistä kerros-, rivi- ja omakotitalojen asuntokaupoista. Asuntokauppoja koskevat tiedot esitetään toteutumisjärjestyksessä siten, että uusimmat kaupat ovat ensimmäisenä. Hakutuloksia voi lisäksi lajitella eri ominaisuuksien mukaan.” – Palvelussa saat tietoja myös asuntojen vuokratiedoista. https://www.asuntojen.hintatiedot.fi

2. Asuntojenhinnat.fi

”Ei tarvitse olla Einstein tietääkseen asunnon arvon” -kertoo tämä sivusto. Asuntojenhinnat.fi-palvelussa selvität toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsauksen.  Löydät sivustolta tarpeellista tietoa asunnon hinnan arviointiin. Voit myös tilata palvelusta aluekohtaisen, tilastoihin perustuvan hinta-arvion esimerkiksi omasta kohteestasi. Palvelun kerrotaan soveltuvan niin myyjälle, ostajalle kuin sijoittajallekin.

Sivustolta löytyy myös välityspalkkiovertailu ja välittäjän kilpailutus -palvelu.

Sivustoa ylläpitää Reaktio Solutions Oy, Espoo.

3. Etuovi.com asuntomarkkinapalvelut ja hintalaskuri

Toteutuneet asuntokaupat ja asuntojoen hintatiedot löytyvät myös Etuovesta. Sivustolla on  paljon erilaista tietoa ja hintatietoa toteutuneista asuntokaupoista, mm. toteutuneiden kauppojen neliöhinnoista asuntotyypeittän ja kokoluokissa, myös markkinointiaika on tilastoitu. Mainio työkalu asuntokauppaa suunnittelevalle!

Sivustolta löytyy myös hintalaskuri. – ”Hintalaskuri kertoo, millaista hintaa sinun kannattaa pyytää asunnostasi, ja mitä unelmakotisi maksaa. Sen avulla on helpompi miettiä seuraavia askeleita kuten mikä olisi lopullinen kauppahinta, minkä verran lainaa tarvitset tai milloin on sopiva myyntihetki.

Perustuu muiden samankaltaisten asuntojen hintapyyntöihin Etuovi.comissa. Huomioi vertailussa asunnon koon, sijainnin, huoneiden määrän ja talon iän. Laskee näiden pohjalta sopivan hinnan myynti-ilmoitukseesi. Päivittyy jatkuvasti, kun palveluun lisätään ilmoituksia. Asunnon hintalaskuri näyttää myös hinta-arvion luotettavuuden. Mitä enemmän palvelussa on ollut vastaavia ilmoituksia, sitä luotettavamman hinta-arvion saat.

Asunnon hinta?

Asunnon hintaan vaikuttavat markkinatilanne, sijainti, koko ja kunto.

Kuntotarjastaja Lintukangas on myös asuntokaupan ammattilainen. Älä osta tai hinnoittele asuntoa tuntematta kohteesi kuntoa.  Tutustu Asuntokaupan kuntotarkastukseen (YTM)  >>

Kuntotarkastajat Lintukangas