toteutuneet asuntokaupat hinnat
toteutuneet asuntokaupat hinnat

Toteutuneet asuntokaupat ja asuntojen hintatiedot

Toteutuneet asuntokaupat ja hintatiedot kaupoista -palveluita on useampia. Tutustu alla olevaan koosteeseen palveluiden sisällöstä ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin.

1. Asuntojenhinnat.fi

”Ei tarvitse olla Einstein tietääkseen asunnon arvon” -kertoo tämä sivusto. Asuntojenhinnat.fi-palvelussa selvität toteutuneet asuntokaupat ja markkinakatsauksen.  Löydät sivustolta tarpeellista tietoa asunnon hinnan arviointiin. Voit myös tilata palvelusta aluekohtaisen, tilastoihin perustuvan hinta-arvion esimerkiksi omasta kohteestasi. Palvelun kerrotaan soveltuvan niin myyjälle, ostajalle kuin sijoittajallekin.

Sivustolta löytyy myös välityspalkkiovertailu ja välittäjän kilpailutus -palvelu.

Sivustoa ylläpitää Reaktio Solutions Oy, Espoo.

2. Etuovi.com asuntomarkkinapalvelut ja hintalaskuri

Toteutuneet asuntokaupat ja asuntojen hintatiedot löytyvät myös Etuovesta. Sivustolla on  paljon erilaista tietoa ja hintatietoa toteutuneista asuntokaupoista, mm. toteutuneiden kauppojen neliöhinnoista asuntotyypeittän ja kokoluokissa, myös markkinointiaika on tilastoitu. Mainio työkalu asuntokauppaa suunnittelevalle!

Sivustolta löytyy myös hintalaskuri. – ”Hintalaskuri kertoo, millaista hintaa sinun kannattaa pyytää asunnostasi, ja mitä unelmakotisi maksaa. Sen avulla on helpompi miettiä seuraavia askeleita kuten mikä olisi lopullinen kauppahinta, minkä verran lainaa tarvitset tai milloin on sopiva myyntihetki.

Tiedot perustuvat muiden samankaltaisten asuntojen hintapyyntöihin Etuovi.comissa (ei siis toteutuneet asuntokaupat -hinta). Huomioi vertailussa asunnon koon, sijainnin, huoneiden määrän ja talon iän. Laskee näiden pohjalta sopivan hinnan myynti-ilmoitukseesi. Päivittyy jatkuvasti, kun palveluun lisätään ilmoituksia. Asunnon hintalaskuri näyttää myös hinta-arvion luotettavuuden. Mitä enemmän palvelussa on ollut vastaavia ilmoituksia, sitä luotettavamman hinta-arvion saat.

3. Asuntojen hinta-arvio KVKL

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n palvelussa voit pyytää ilmaisen hinta-arvion asunnostasi: https://www.asuntojenhinnat.fi/hinta-arvio.

Hinta arvio perustuu toteutuneiden kauppahintojen velattomiin hintoihin antamallasi alueella. Hinta-arvio pyrkii antamaan arvion asunnon tämänhetkisestä markkina-arvosta.

Asunnon hinta?

Asunnon hintaan vaikuttavat tärkeimmät tekijät ovat markkinatilanne, sijainti, koko ja kunto.

Kuntotarjastaja Lintukangas on myös asuntokaupan ammattilainen. Älä osta tai hinnoittele asuntoa tuntematta kohteesi kuntoa.

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Tutustu erilaisiin hintapalveluihin ja selvitä toteutuneet asuntokaupat -hinta tai asunnon hintapyyntöluokka. Kun olet vain askeleen päässä kaupoilta, on tärkeää varata myös Asuntokaupan kuntotarkastus. Varmista, että tilaat YTM-kuntotarkastuksen.

Kuntotarkastajat Lintukangas
Jaa FBssä
Twiittaa
Jaa LIssä
Meilaa