Työpaikat

Työpaikat-sivullamme kerromme meillä avoimena olevista toimista. Kuntotarkastaja Lintukangas on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijaorganisaatio. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta työskentelemme koko Eteläisen Suomen alueella.

Meillä saat sekä vastuuta että vapautta kehittää parhaita käytäntöjämme ja omaa osaamistasi. Voit olla urasi alkutaipalleella tai jo kokenut asiantuntija. Ota heti yhteyttä, palkkaamme uusia palvelualttiita osaajia joukkoomme. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla tai lähetä avoin hakemus.

Työpaikat Kuntotarkastaja Lintukangas
Rekrytoimme uusia työntekijöitä!

Rakennusmestari, rakennustekniikan insinööri

Pvm 10.01.2020

Kuntotarkastaja Lintukangas tarjoaa tarkastuspainotteisen työtehtävän rakennusmestarille, rakennustekniikan insinöörille tai vastaavan koulutuksen omaavalle henkilölle. Muut lisäkoulutukset ovat plussaa. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kieltä (kirjallinen ja suullinen).

Työkokemuksenasi voi olla esim. pientalojen rakentaminen tai valvonta. Tai olet muulla tavalla ollut mukana pientalojen ja kuluttaja-asiakkaiden kanssa työskentelyssä. – Kokemus kuntotarkastuksista on eduksi, mutta emme edellytä sitä. Koulutamme työntekijät tarvittaessa YTM:n mukaisiin tarkastustehtäviin.

Toivomme koulutuksen lisäksi, että sinulla on vähintään 5 vuotta työkokemusta rakentamisen parissa ja että olet luonteeltasi sosiaalinen sekä palveluhenkinen, asiakkaiden kanssa hyvin toimeen tuleva. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Voit olla myös loppuvaiheen insinööriopiskelija, jolla on edellä mainittua työkokemusta.

Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työaika: työaikaan ja -määrään voit vaikuttaa itse
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, haastattelemme hakijoita heti hakemuksen saatuamme, hae siis heti!

Lisätietoja: kts. Meistä-sivu ja Ota yhteyttä -sivu

Lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 14.02.2020 osoitteella:
eeva@kuntotarkastus.info

 

Avoin hakemus Lintukankaalle

Rakentamisen neuvonta rakennus- ja kiinteistöasioissa Lintukankaalta
Tutustu meihin.

Vastuuta, vapautta ja paljon töitä tarjolla.

Jätä meille avoin hakemuksesi. Kerro koulutuksestasi, rakennusalan työkokemuksestasi ja tulevaisuuden tavoitteistasi. Meillä pääset käyttämään osaamistasi ja kokemustasi täysin palkein. Työmme on vastuullista asiantuntijapalvelua, joten toivomme sinun olevan tarkka ja sitoutunut sekä toimivan kaikissa tehtävissäsi sovitusti.

Vastuullisen työtehtävän vastapainona asiantuntijoillamme on vapaus päättää omasta työajastaan ja -määrästään.

Tarjoamme käyttöösi asianmukaiset ja ajantasaiset työkalut, tukea urallasi kehittymiseksi sekä monipuolisia kuntotarkastusten työtehtäviä.

Tutustu kuntotarkastukseen Tarkastusinfo -sivuilla!