Työpaikat

Työpaikat-sivullamme kerromme meillä avoimena olevista toimista. Kuntotarkastaja Lintukangas on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijaorganisaatio. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta työskentelemme koko Eteläisen Suomen alueella.

Meillä saat sekä vastuuta että vapautta kehittää parhaita käytäntöjämme ja omaa osaamistasi. Voit olla urasi alkutaipalleella tai jo kokenut asiantuntija. Ota heti yhteyttä, palkkaamme uusia palvelualttiita osaajia joukkoomme. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla tai lähetä avoin hakemus.

 

Työpaikat Kuntotarkastaja Lintukangas

 

Kokenut kuntotarkastaja

Kuntotarkastaja Lintukangas etsii palvelukseensa kokenutta ja osaavaa kuntotarkastajaa (YTM työkokemus > 5 v.). Rakennusalan koulutus välttämätön. Muut lisäkoulutukset ovat plussaa.

Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen osaamista (kirjallinen ja suullinen).

Haemme henkilöä, joka sitoutuu arvoihimme ja haluaa työskennellä tarkasti sekä vastuullisesti Suomen parhaassa kuntotarkastustiimissä. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen, erilaisten asiakkaiden kanssa hyvin toimeen tuleva.

Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työaika: työaikaan ja -määrään voit vaikuttaa itse
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, haastattelemme hakijoita heti hakemuksen saatuamme, hae siis heti!

Lisätietoja: kts. Meistä-sivu ja Ota yhteyttä -sivu

Lähetä hakemuksesi osoitteella:
eeva@kuntotarkastus.info

Avoin hakemus Lintukankaalle

Rakentamisen neuvonta rakennus- ja kiinteistöasioissa Lintukankaalta
Tutustu meihin.

Vastuuta, vapautta ja paljon töitä tarjolla.

Jätä meille avoin hakemuksesi. Kerro koulutuksestasi, rakennusalan työkokemuksestasi ja tulevaisuuden tavoitteistasi. Meillä pääset käyttämään osaamistasi ja kokemustasi täysin palkein. Työmme on vastuullista asiantuntijapalvelua, joten toivomme sinun olevan tarkka ja sitoutunut sekä toimivan kaikissa tehtävissäsi sovitusti.

Vastuullisen työtehtävän vastapainona asiantuntijoillamme on vapaus päättää omasta työajastaan ja -määrästään.

Tarjoamme käyttöösi asianmukaiset ja ajantasaiset työkalut, tukea urallasi kehittymiseksi sekä monipuolisia kuntotarkastusten työtehtäviä.

Tutustu kuntotarkastukseen Tarkastusinfo -sivuilla!