Rekrytointi kuntotarkastaja Lintukangas

Kuntotarkastajaksi Lintukankaalle?

Etsimme työkaveriksemme rakennusalan ammattilaista kuntotarkastustehtäviin. Tehtävässä vaaditaan koulutuksen ja kokemuksen lisäksi erinomaista suomen kielen osaamista (kuntotarkastusraporttien tuottaminen). Työalue: Eteläinen Suomi.

Haemme henkilöä, joka sitoutuu arvoihimme ja haluaa työskennellä tarkasti sekä vastuullisesti Suomen parhaassa kuntotarkastustiimissä. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen, erilaisten asiakkaiden kanssa hyvin toimeen tuleva. Työ on itsenäistä, tarjoaa sopivasti sekä vastuuta että vapautta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, tarvittaessa autamme myös asunnon hankinnassa. Autoetu myös neuvoteltavissa. – Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työaika: työaikaan ja -määrään voit vaikuttaa itse
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, haastattelemme hakijoita heti hakemuksen saatuamme, hae siis heti!

Lisätietoja: kts. Meistä-sivu ja Ota yhteyttä -sivu

Kiinnostaako? – Ota ihmeessä yhteyttä ja lähetä meiliä:

eeva@kuntotarkastus.info

Oletko rakennusmestari tai esimerkiksi rakennusinsinööri?

Omaatko rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin paperit ja olet työskennellyt rakennusalalla, mutta sinulla ei ole kokemusta kuntotarkastajan työstä?

Ei hätää! Hae meille töihin. Koulutamme sinut kuntotarkastustyöhön, koulutusjakson kesto 3–6 kk.

Kysy lisää kouluttautumisesta työn ohessa. Ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea tyyppi meille kouluttautumaan.

Yhteydenotot :

eeva@kuntotarkastus.info

Avoin hakemus Lintukankaalle

Jätä meille avoin hakemuksesi. Kerro koulutuksestasi, rakennusalan työkokemuksestasi ja tulevaisuuden tavoitteistasi. Meillä pääset käyttämään osaamistasi ja kokemustasi täysin palkein. Työmme on vastuullista asiantuntijapalvelua, joten toivomme sinun olevan tarkka ja sitoutunut sekä toimivan kaikissa tehtävissäsi sovitusti.

Vastuullisen työtehtävän vastapainona asiantuntijoillamme on vapaus päättää omasta työajastaan ja -määrästään.

Tarjoamme käyttöösi asianmukaiset ja ajantasaiset työkalut, tukea urallasi kehittymiseksi sekä monipuolisia kuntotarkastusten työtehtäviä. Ota yhteyttä tai lähetä hakemuksesi:

eeva@kuntotarkastus.info