Lintukankaan henkilöstö

Lintukankaalta saat asuntokaupan kuntotarkastuksen vuosien kokemuksella. Tarjoamme kuntotarkastuksen lisäksi lukuisia muita rakennus- ja kiinteistöalan palveluita. Olemme puolueeton ja riippumaton kuntotarkastusten sekä rakentamisen asiantuntija. Toimimme vastuullisesti ja hyvää tarkastustapaa noudattaen.

Kaikki tarkastajamme ovat kokeneita ja koulutettuja, monipuolisia alan ammattilaisia. He ovat osallistuneet myös omaan koulutus- ja perehdytysprosessiimme (Jussi Lintukangas). Lisäksi käymme kaikki tarkastukset läpi tiiminä ennen lopullista raportointia. Asiakkaamme saavat näin käyttöönsä koko yrityksemme vahvan kokemuksen ja tarkastusosaamisen.

Satu Lindgren, kuntotarkastaja, Kuntotarkastaja Lintukangas

Satu Lindgren
Kuntotarkastaja, AKK, RI
satu@kuntotarkastus.info
p. 045 269 7334

Satu Lindgren

Satu on löytänyt oman alansa jo lukion viimeisellä luokalla seurattuaan oman koulunsa remonttia. Määrätietoinen nainen valmistuikin rakennusinsinööriksi RI vuonna 2010 KyAMK:ista.

Koska Satu halusi ymmärtää asiat vahvasti myös käytännössä, opiskeli hän myös talonrakentajan ammattipätevyyden oppisopimuksella. Kirvesmiehen töitä hän onkin tehnyt useita vuosia. – ”Innostukseni rakennusalaan on kasvanut vuosi vuodelta. Koskaan et ole täysin valmis. Aina voi oppia ja opiskella lisää”. – Satulla on vankka ja kokonaisvaltainen kokemus rakentamisesta, rakennuksista ja rakenteista. Tämä kokemus ja osaaminen näkyy kuntotarkastuksilla erinomaisen laadukkaana työskentelynä sekä tarkkoina havaintoina.

Lisäksi Satu on suorittanut Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen ja on saanut luvan käyttää AKK FISE -tunnusta. Katso lisää: AKK pätevyysvaatimukset.

Kuntotarkastajan työssä Satua motivoi työn monipuolisuus ja oman osaamisen kokonaisvaltainen hyödyntäminen. ”Osaan auttaa asiakkaita sekä teoreettisella tasolla että aivan käytännön toimien neuvoilla. Tässä työssä näkee myös eri vuosikymmenien rakennustyylit ja rakentamisen kulttuurin koko läpileikkauksen”.

Tavataan tarkastuksella! Palvelen erityisesti Päijät-Hämeen seudulla.

Juha-Matti Korhola, kuntotarkastaja Lintukankaalla 2021

Juha-Matti Korhola
Kuntotarkastaja, AKK
Ins. YAMK, rakennustekniikka
Energiatodistuksen laatijan pätevyys FISE
juha-matti@kuntotarkastus.info
p. 050 5522 066

Juha-Matti Korhola

Juha-Matti kiinnostui rakennusalasta kotona, jossa sai seurata perheen maatilan erilaisia rakennustöitä, omakotitalon rakentamista, mökin rakentamista yms. Kiinnostukseni rakentamiseen johti siihen, että suoritin yläasteen jälkeen kaksoistutkinnon: yo-tutkinto + Talonrakentajan perustutkinto. Armeijan jälkeen lähdin opiskelemaan Vaasan ammattikorkeakouluun rakennetekniikkaa, josta valmistuin rakennetekniikan insinööriksi (ins. AMK, rakennustekniikka).

Työurani ensimmäiset puoli vuotta työskentelin rakennus- ja kirvesmiehenä. Tämän jälkeen  aloitin työt konsulttitoimistossa korjausrakentamisen asiantuntijana. Tässä työssä erinomaisen tutuksi tulivat niin lämpökuvaukset, kosteusmittaukset, sisäilma- kuin kosteustekniset kuntotutkimukset. Myöhemmin, työskentelyni painottui korjaussuunnitteluun, kuntotutkimuksiin ja projektipäällikön tehtäviin.”

Keväällä 2020 Juha-Matti valmistui työn ohessa Hämeen Ammattikorkeakoulusta rakentamisen YAMK-insinööriksi. Lisäksi hän on suorittanut Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen ja on saanut luvan käyttää AKK FISE -tunnusta. Katso lisää: AKK pätevyysvaatimukset. Juha-Matilla on myös Energiatodistuksen laatijan pätevyys FISE.

Alassa minua innostaa sen haastavuus, monipuolisuus ja erilaisten ongelmien ratkominen. On tärkeää kehittää ja haastaa itseään. – Joka päivä oppii jotain uutta.” Työn vastapainona Juha-Matti rentoutuu mm. metsätöissä, kuntosalilla, maastopyöräillen ja kalastaen.

Juha-Matti asuu Hämeenlinnassa ja alkaa keväällä 2021 hirsitalon rakentamisen puolisonsa kanssa.

Tavataan tarkastuksella! Palvelen erityisesti Hämeenlinnan ympäristössä.

Antti Kantola, kuntotarkastaja Lintukankaalla 2021

Antti Kantola
Kuntotarkastaja, rakennusmestari
antti@kuntotarkastus.info
p. 045 2646 990

Antti Kantola

Antille rakennusalan työt ovat tulleet tutuiksi jo kesätöissä lukioikäisenä. Yo-kirjoitusten ja armeijan jälkeen Antti teki töitä korjausrakentamisen parissa. Työn ohella ahkera opiskelija on valmistunut mm. palomieheksi ja rakennusmestariksi. Antti asuu Nokialla.

”Rakennusala on kulkenut aina mukanani ja minua kiinnostavat erityisesti vanhat talot. Oma kotimme on liki satavuotias, ja sen remontoimiseen on mennyt paljon aikaa. Myös vapaa-aikana kunnostamme vanhaa hylättyä pientilaa vapaa-ajan asunnoksemme.” – Kuntotarkastajan työssä parasta on monipuolisuus. Kaikki kohteet ovat erilaisia ja samoin kaikki asiakkaat. Työssä on myös rajattomat mahdollisuudet kehittyä ja kehittää omaa ammttitaitoa usealla eri tavalla.”

”Rentoudun lukien, urheillen ja perheen kanssa reissaten”. Antin perheeseen kuuluu vaimo, kaksi lasta ja koira.

Tavataan tarkastuksella! Palvelen erityisesti Pirkanmaan alueella.

Otto Salin, kuntotarkastaja, RI

Otto Salin
Kuntotarkastaja, RI
otto@kuntotarkastus.info
p. 050 338 8760

Otto Salin

Otto on koulutukseltaan rakennustekniikan insinööri ja tullut kuntotarkastajaksi urakointipuolelta.

Alunperin rakennusalasta innostumiseen vaikutti yleiskiinnostus tekniikkaan ja halu konkreettisiin töihin. Sen jälkeen kokemusta on kertynyt useista erilaisista kiinteistö-, infra- ja teollisuusprojekteissa pää- ja projektijohtourakoitsijoiden edustajana.

Urakointikokemusta ja omien rakennusprojektien oppeja pääsee hyvin hyödyntämään konkreettisessa ja moniulotteisessa työssä kuntotarkastajana.

Riikka Lintukangas

Riikka Lintukangas, tj
Rakennusterveysasiantuntija RTA
Rak.tekn.ins AMK
Hallinto ja yhteistyösopimukset
LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
riikka@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 515

Riikka Lintukangas

Riikan intohimona on rakennusten kunto ja asumisterveys. Hän on suorittanut Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen hyväksytysti ja hän on myös Rakennusterveysasiantuntija. RTA on ylin rakennusterveellisyyteen liittyvä alan koulutus.

”Olen koko työurani toiminut yrittäjänä. Asiakastyytyväisyys sekä työn suorittaminen laadukkaasti ja ammattitaitoisesti ovat ehdottomia prioriteettejani. Tiedonjanoni on loputon ja kehitän jatkuvasti omaa ammatillista osaamistani.

Olen siirtynyt kiinteistönvälitysalalta rakennusalan asiantuntijatehtäviin, joiden lisäksi minulla on kokemusta myös talotehtaan asuntotuotannon asiakaspäällikön tehtävistä ja rakennuttamisesta.”

Koulutus:

  • Rakennusterveysasiantuntija RTA
  • Insinööri AMK
  • Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutus KIINKO
  • Energiatodistuksen laatijan pätevyys FISE
  • Rakennuspiirtäjä
  • LKV, LVV (laillistettu kiinteistönvälittäjä)
  • KiAT, YAT
  • Julkinen kaupanvahvistaja 402000/817
Jenna Perokorpi, varatoimitusjohtaja Lintukangas

Jenna Perokorpi, varatoimitusjohtaja
jenna@kuntotarkastus.info
p. 050 304 6785

Jenna Perokorpi

Jenna toimii Lintukankaalla varatoimitusjohtajana vastaten hallinnosta, asiakkuuksista ja toiminnan sekä palveluiden kehittämisestä yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Jenna on aikaansaava, energinen ja asioihin paneutuva. Työelämässä hän on hankkinut kokemusta erilaisista projekteista ja niiden läpiviemisestä. Hänellä on myös vankka kokemus erilaisten asiakkuuksien kohtaamisesta.

Mika Grönroos Kuntotarkastaja Lintukagas, rakenneavaukset

Mika Grönroos
Rakenneavaukset
Märkätilojen kunnon arviointi
mika@kuntotarkastus.info
p. 0400 400 978

Mika Grönroos

Mika toimii Lintukankaalla kuntotutkijana toteuttaen kuntotarkastuksiimme liittyvät rakenneavaukset. Hän on tehnyt tuhansia rakenneavauksia ja toiminut alan tehtävissä yli 10 vuoden ajan.

Pitkän linjan urakoitsijana erityisesti märkätiloihin liittyen, hänellä on vahvaa kokemusta ja osaamista märkätilojen kunnon arvioinnissa ja kunnostustarpeiden selvittelyssä. Märkätilojen ja vesipisteellisten tilojen kosteuskartoitukset sujuvat ammattilaisen pitkällä kokemuksella sekä saat samalla suuntaa antavaa kustannustietoutta mahdollisten kunnostuksien ja remonttien kustannuksista.

Mika on myös tarkka ja pätevä vedeneristystarkastusten tekijä kun tarvitset remontillesi ulkopuolista valvontaa laadun varmistukseen.

Susanne Lauren, rakenneavaukset, kosteuskartoitukset, Kuntotarkastaja Lintukangas

Susanne Laurén
Rakenneavaukset
Kosteuskartoitukset

Susanne Laurén

Suski toimii Lintukankaan rakenneavaus- ja kosteuskartoitus tehtävissä. Hänellä on usean vuoden kokemus työtehtävistä. Suski on työssään osaava ja tarkka.

Siru Nykänen, Lintukangas, rakennusinsinööriopiskelija

Siru Nykänen
Rak.ins. opiskelija
siru@kuntotarkastus.info
050 552 8814

Siru Nykänen

Siru on rakennusinsinööriopiskelija. Hän työskentelee Lintukankaalla kuntotarkastusten avustavissa tehtävissä kokeneempien tarkastajien mukana. Siru saa alan parhaan koulutuksen tuleviin työtehtäviin toimiakseen myöhemmin itsenäisenä tarkastajana Lintukankaan kuntotarkastustiimissa.

Jussi Lintukangas, kuntotarkastaja AKK

Jussi Lintukangas
Kuntotarkastaja, AKK, RKM
Yli 6000 kuntotarkastuksen kokemus!
jussi@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 331

Jussi Lintukangas

Jussi on koulutukseltaan rakennusmestari, RKM. Lisäksi hän on suorittanut Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen ja on saanut luvan käyttää AKK FISE -tunnusta. Katso lisää: AKK pätevyysvaatimukset. Parhaillaan hän suorittaa Rakennusterveysasiantuntijan RTA-koulutusta, joka on ylin rakennusterveellisyyteen liittyvä alan koulutus.

”Aloitin työt rakennuksilla jo vuonna 1982. Rakennusmestariksi valmistuin vuonna 1993. Olen täydentänyt osaamistani myös Asuntokaupan kuntotarkastaja AKK-pätevyydellä.

Asuntokaupan kuntotarkastajana olen toiminut 20 vuotta ja tehnyt yli 6 000 kuntotarkastusta. Lisäksi olen antanut satoja asiantuntija- ja riitatapalausuntoja. Olen toiminut oikeudessa asiantuntijatodistajana useassa tapauksessa.

Lukuisat yritykset, kunnat ja seurakunnat ovat käyttäneet asiantuntijuuttani rakennusten kunnon arvioinnissa ja vaurioiden syyn selvittämisessä.”

Emilia Austin, Lintukangas asiakaspalvelu

Emilia Austin
Asiakaspalvelu, sihteeri

asiakaspalvelu@kuntotarkastus.info
p. 040 671 1464

Emilia Austin

Emilia työskentelee Lintukankaan asiakaspalvelussa ja assistenttina. Hänellä on usean vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja kuntotarkastusalan hän tuntee kuin omat taskunsa.

Soita asiakaspalveluumme, varaa kuntotarkastus tai kysy lisää palveluistamme. Emilia auttaa.

Eeva Makkonen, markkinointipäällikkö

Eeva Makkonen
Markkinointipäällikkö
eeva@kuntotarkastus.info
p. 040 622 7331
(mediatarjoukset sähköpostitse)

Eeva Makkonen

Eeva toimii Kuntotarkastaja Lintukankaan markkinointi- ja viestintätehtävissä. Hänellä on pikä kokemus eri kuntotarkastusyritysten ja kiinteistöalan koulutusten markkinointiviestinnästä.

Hänen tehtävänään on lisätä kuluttajien tietämystä monipuolisista palveluistamme ja niiden hyödyistä sekä kehittää palveluitamme asiakaslähtöisesti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Eevan vastuulla ovat myös käytännön työt sivustomme ja digitaalisen läsnäolomme parissa.

”Itselläni on kokemusta myös taloyhtiön hallituksen puheenjohtajuudesta ja korjausrakentamisen projekin vetämisestä yhtiössä. Olen kokenut myös pitkällisen asuntokauppariidan ikävät syöverit, jota kokemusta en muille haluaisi suoda.

– Viestinnässä meille on tärkeää kertoa, että haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään hyvät, turvalliset ja pysyvät asuntokaupat laadukkaasti tehtyjen tarkastustemme myötä. Haluamme olla läsnä ja tavoitettavissa myös raportin toimittamisen jälkeen.”

Kuntotarkastaja Lintukangas henkilöstö

Kaikki tarkastajamme ovat kokeneita ja koulutettuja, monipuolisia alan ammattilaisia. He ovat osallistuneet myös omaan koulutus- ja perehdytysprosessiimme (Jussi Lintukangas). Lisäksi käymme kaikki tarkastukset läpi tiiminä ennen lopullista raportointia. Asiakkaamme saavat näin käyttöönsä koko yrityksemme vahvan kokemuksen ja tarkastusosaamisen.

Satu Lindgren, kuntotarkastaja, Kuntotarkastaja Lintukangas

Satu Lindgren
Kuntotarkastaja, AKK, RI
satu@kuntotarkastus.info
p. 045 269 7334

Juha-Matti Korhola, kuntotarkastaja Lintukankaalla 2021

Juha-Matti Korhola
Kuntotarkastaja, AKK, ins. YAMK, rakennustekniikka
juha-matti@kuntotarkastus.info
p. 050 5522 066

Antti Kantola, kuntotarkastaja Lintukankaalla 2021

Antti Kantola
Kuntotarkastaja, rakennusmestari
antti@kuntotarkastus.info
p. 045 2646 990

Otto Salin, kuntotarkastaja, RI

Otto Salin
Kuntotarkastaja, RI
otto@kuntotarkastus.info
p. 050 338 8760

Riikka Lintukangas, kuntotarkastaja

Riikka Lintukangas, tj
Kuntotarkastaja, ins. AMK
Rakennusterveysasiantuntija RTA
Hallinto ja yhteistyösopimukset
LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
riikka@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 515

Jenna Perokorpi, varatoimitusjohtaja Lintukangas

Jenna Perokorpi
Varatoimitusjohtaja
jenna@kuntotarkastus.info
p. 050 304 6785

Mika Grönroos Kuntotarkastaja Lintukagas, rakenneavaukset

Mika Grönroos
Rakenneavaukset
Märkätilojen kunnon arviointi
mika@kuntotarkastus.info
p. 0400 400 978

Susanne Lauren, rakenneavaukset, kosteuskartoitukset, Kuntotarkastaja Lintukangas

Susanne Laurén
Rakenneavaukset
Kosteuskartoitukset

Siru Nykänen, Lintukangas, rakennusinsinööriopiskelija

Siru Nykänen
Rak.ins. opiskelija
siru@kuntotarkastus.info

Jussi Lintukangas, kuntotarkastaja AKK

Jussi Lintukangas
Kuntotarkastaja, AKK, RKM
Yli 6000 kuntotarkastuksen kokemus!
jussi@kuntotarkastus.info
p. 040 0997 331

Emilia Austin, Lintukangas asiakaspalvelu

Emilia Austin
Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@kuntotarkastus.info
p. 040 671 1464

Eeva Makkonen, markkinointipäällikkö

Eeva Makkonen
Markkinointipäällikkö
eeva@kuntotarkastus.info
p. 040 622 7331

Me

Olemme kokeneita ja kuntotarkastusalalle monipuolisesti kouluttautuneita asiantuntijoita. Olemme työskennelleet useita vuosia tarkastus- ja asuntokaupan tehtävissä.

Missio

Missionamme on tuottaa puolueettomia tarkastuksia ja palveluita. Toimimme vastuullisesti ja hyvää tarkastustapaa noudattaen. Olemme kiinteistösi kunnon asialla.

Periaatteet

Toimintamme on ammattimaista. Pidämme huolta jatkuvasta kouluttautumisesta ja haluamme palvella asiakkaitamme moitteettomasti. Teemme tarkastukset suoritusohjeen KH 90-00934 mukaisesti. Pysyvät kaupat!

Palvelut

Palvelumme sisältävät lukuisia rakennus- ja kiinteistöalan palveluita kuntotarkastuksesta saneerauksiin. Saat meiltä myös asuntokauppaan liittyviä palveluita.

Sitoutuminen

Olemme kiinnostuneita työstämme ja haluamme tarjota parasta palvelua. Olemme sitoutuneita työhömme ja asiakaspalveluun. Arvostamme kotiasi ja puhumme sen kieltä!

Puolueettomuus

Olemme sataprosenttisesti itsenäisiä kuntotarkastusalan yrittäjiä. Olemme rakennusten puolueettomia edunvalvojia, eikä meillä ei ole sitoumuksia esimerkiksi kiinteistönvälitystoimijoihin. 

Haluatko meille työkaveriksi?

Etsimme uusia kuntotarkastajia. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

riikka@kuntotarkastus.info tai soita 0400 997 515

Katso tarkemmin sivulta Työpaikat >>