Kuntotarkastaja Lintukangas henkilöstö

Meiltä saat asuntokaupan kuntotarkastuksen vuosien kokemuksella. Tarjoamme kuntotarkastuksen lisäksi lukuisia muita rakennus- ja kiinteistöalan palveluita. Olemme puolueeton ja riippumaton kuntotarkastusten sekä rakentamisen asiantuntija. Toimimme vastuullisesti ja hyvää tarkastustapaa noudattaen.

Kaikki tarkastajamme ovat kokeneita ja koulutettuja, monipuolisia alan ammattilaisia. He ovat osallistuneet myös omaan koulutus- ja perehdytysprosessiimme (Jussi Lintukangas). Lisäksi käymme kaikki tarkastukset läpi tiiminä ennen lopullista raportointia. Asiakkaamme saavat näin käyttöönsä koko yrityksemme vahvan kokemuksen ja tarkastusosaamisen.

Satu Lindgren

Satu on löytänyt oman alansa jo lukion viimeisellä luokalla seurattuaan oman koulunsa remonttia. Määrätietoinen nainen valmistuikin rakennusinsinööriksi RI vuonna 2010 KyAMK:ista. Koska Satu halusi ymmärtää asiat vahvasti myös käytännössä, opiskeli hän myös talonrakentajan ammattipätevyyden oppisopimuksella. Kirvesmiehen töitä hän onkin tehnyt useita vuosia. – ”Innostukseni rakennusalaan on kasvanut vuosi vuodelta. Koskaan et ole täysin valmis. Aina voi oppia ja opiskella lisää”. – Satulla on vankka ja kokonaisvaltainen kokemus rakentamisesta, rakennuksista ja rakenteista. Tämä kokemus ja osaaminen näkyy kuntotarkastuksilla erinomaisen laadukkaana työskentelynä sekä tarkkoina havaintoina.

Kuntotarkastajan työssä Satua motivoi työn monipuolisuus ja oman osaamisen kokonaisvaltainen hyödyntäminen. ”Osaan auttaa asiakkaita sekä teoreettisella tasolla että aivan käytännön toimien neuvoilla. Tässä työssä näkee myös eri vuosikymmenien rakennustyylit ja rakentamisen kulttuurin koko läpileikkauksen”.

Tavataan tarkastuksella! Palvelen erityisesti Päijät-Hämeen seudulla.

Juha-Matti Korhola

Juha-Matti kiinnostui rakennusalasta kotona, jossa sai seurata perheen maatilan erilaisia rakennustöitä, omakotitalon rakentamista, mökin rakentamista yms. Kiinnostukseni rakentamiseen johti siihen, että suoritin yläasteen jälkeen kaksoistutkinnon: yo-tutkinto + Talonrakentajan perustutkinto. Armeijan jälkeen lähdin opiskelemaan Vaasan ammattikorkeakouluun rakennetekniikkaa, josta valmistuin rakennetekniikan insinööriksi (ins. AMK, rakennustekniikka).

Työurani ensimmäiset puoli vuotta työskentelin rakennus- ja kirvesmiehenä. Tämän jälkeen  aloitin työt konsulttitoimistossa korjausrakentamisen asiantuntijana. Tässä työssä erinomaisen tutuksi tulivat niin lämpökuvaukset, kosteusmittaukset, sisäilma- kuin kosteustekniset kuntotutkimukset. Myöhemmin, työskentelyni painottui korjaussuunnitteluun, kuntotutkimuksiin ja projektipäällikön tehtäviin.”

Keväällä 2020 Juha-Matti valmistui työn ohessa Hämeen Ammattikorkeakoulusta rakentamisen YAMK-insinööriksi.

Alassa minua innostaa sen haastavuus, monipuolisuus ja erilaisten ongelmien ratkominen. On tärkeää kehittää ja haastaa itseään. – Joka päivä oppii jotain uutta.” Työn vastapainona Juha-Matti rentoutuu mm. metsätöissä, kuntosalilla, maastopyöräillen ja kalastaen.

Juha-Matti asuu Hämeenlinnassa ja alkaa keväällä 2021 hirsitalon rakentamisen puolisonsa kanssa.

Tavataan tarkastuksella! Palvelen erityisesti Hämeenlinnan ympäristössä.

Antti Kantola

Antille rakennusalan työt ovat tulleet tutuiksi jo kesätöissä lukioikäisenä. Yo-kirjoitusten ja armeijan jälkeen Antti teki töitä korjausrakentamisen parissa. Työn ohella ahkera opiskelija on valmistunut mm. palomieheksi ja rakennusmestariksi. Antti asuu Nokialla.

”Rakennusala on kulkenut aina mukanani ja minua kiinnostavat erityisesti vanhat talot. Oma kotimme on liki satavuotias, ja sen remontoimiseen on mennyt paljon aikaa. Myös vapaa-aikana kunnostamme vanhaa hylättyä pientilaa vapaa-ajan asunnoksemme.” – Kuntotarkastajan työssä parasta on monipuolisuus. Kaikki kohteet ovat erilaisia ja samoin kaikki asiakkaat. Työssä on myös rajattomat mahdollisuudet kehittyä ja kehittää omaa ammttitaitoa usealla eri tavalla.”

”Rentoudun lukien, urheillen ja perheen kanssa reissaten”. Antin perheeseen kuuluu vaimo, kaksi lasta ja koira.

Tavataan tarkastuksella! Palvelen erityisesti Pirkanmaan alueella.

Juha-Pekka Korpela

Juha-Pekka on koulutukseltaan rakennusinsinööri RI vm. 1991 Rovaniemeltä. Insinöörin tutkinto hänellä on myös tietotekniikasta. Juha-Pekka viihtyy parhaiten työssä, jossa hän saa olla ihmisten parissa sekä hyödyntää osaamistaan kokonaisvaltaisesti.

”Rakennushommissa olen ollut mukana jo nuorena poikana, kun osallistuin rakennustöihin kotona 80-luvun alkuvuosina. Olen tehnyt alan töitä myös Saksassa ja toiminut työnjohtajana mm. huoneistohotellin rakennustyömaalla Levillä.

Kuntotarkastajan töitä olen tehnyt vuosina 2011–2016. Tehtäviini kuului lisäksi kuntoarvioit, -tutkimukset, sisäilmatutkimukset, korjaustyön valvonta, energia-asiat ja haitta-ainekartoitukset. Vuonna 2016 siirryin rakennusvalvonnan viranomaistehtäviin. – Pidän ihmisten kanssa työskentelemisestä ja haluan kehittyä edelleen kuntotarkastuksen työsaralla”.

Tavataan tarkastuksella!

Riikka Lintukangas

Riikan intohimona on rakennusten kunto ja asumisterveys. Hän on suorittanut Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen hyväksytysti ja hän on myös Rakennusterveysasiantuntija. RTA on ylin rakennusterveellisyyteen liittyvä alan koulutus.

”Olen koko työurani toiminut yrittäjänä. Asiakastyytyväisyys sekä työn suorittaminen laadukkaasti ja ammattitaitoisesti ovat ehdottomia prioriteettejani. Tiedonjanoni on loputon ja kehitän jatkuvasti omaa ammatillista osaamistani.

Olen siirtynyt kiinteistönvälitysalalta rakennusalan asiantuntijatehtäviin, joiden lisäksi minulla on kokemusta myös talotehtaan asuntotuotannon asiakaspäällikön tehtävistä ja rakennuttamisesta.”

Koulutus:

  • Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutus KIINKO
  • Energiatodistuksen laatijan pätevyys FISE
  • Rakennuspiirtäjä
  • LKV, LVV (laillistettu kiinteistönvälittäjä)
  • KiAT, YAT
  • Julkinen kaupanvahvistaja 402000/817

Mika Grönroos

Mika toimii Kuntotarkastaja Lintukankaan kuntotutkijana toteuttaen kuntotarkastuksiimme liityvät rakenneavaukset. Hän on tehyt tuhansia rakenneavauksia ja toiminut alan tehtävissä yli 10 vuoden ajan.

Pitkän linjan urakoitsijana erityisesti märkätiloihin liittyen, hänellä on vahvaa kokemusta ja osaamista märkätilojen kunnon arvioinnissa ja kunnostustarpeiden selvittelyssä. Märkätilojen ja vesipisteellisten tilojen kosteuskartoitukset sujuvat ammattilaisen pitkällä kokemuksella sekä saat samalla suuntaa antavaa kustannustietoutta mahdollisten kunnostuksien ja remonttien kustannuksista.

Mika on myös tarkka ja pätevä vedeneristystarkastusten tekijä kun tarvitset remontillesi ulkopuolista valvontaa laadun varmistukseen.

Susanne Laurén

Suski toimii Kuntotarkastaja Lintukankaan rakenneavaus- ja kosteuskartoitus tehtävissä. Hänellä on usean vuoden kokemus työtehtävistä. Suski on työssään osaava ja tarkka.

Jussi Lintukangas

Jussi on koulutukseltaan rakennusmestari, RKM. Lisäksi hän on suorittanut Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen ja on saanut luvan käyttää AKK FISE -tunnusta. Katso lisää: AKK pätevyysvaatimukset. Parhaillaan hän suorittaa Rakennusterveysasiantuntijan RTA-koulutusta, joka on ylin rakennusterveellisyyteen liittyvä alan koulutus.

”Aloitin työt rakennuksilla jo vuonna 1982. Rakennusmestariksi valmistuin vuonna 1993. Olen täydentänyt osaamistani myös Asuntokaupan kuntotarkastaja AKK-pätevyydellä.

Asuntokaupan kuntotarkastajana olen toiminut 20 vuotta ja tehnyt yli 6 000 kuntotarkastusta. Lisäksi olen antanut satoja asiantuntija- ja riitatapalausuntoja. Olen toiminut oikeudessa asiantuntijatodistajana useassa tapauksessa.

Lukuisat yritykset, kunnat ja seurakunnat ovat käyttäneet asiantuntijuuttani rakennusten kunnon arvioinnissa ja vaurioiden syyn selvittämisessä.”

Riikka-Liisa Pettersson

Riikka-Liisa toimii Kuntotarkastaja Lintukankaan toimiston asiakaspalvelussa. Hänellä on pitkäaikaista kokemusta myös kiinteistönvälityksestä, joten asiakkaamme saavat häneltä asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua asuntokaupan sekä kuntotarkastuksen eri vaiheissa.

Riikka-Liisa hallinnoi asiakaspalvelussamme myös tilauksia ja varauskalenteriamme. Vapaa-ajallaan hän toimii mm. taloyhtiönsä hallituksen puheenjohtajana.

Riikka-Liisan mottona on hyvä ja ystävällinen asiakkaan kokonaispalvelu tiedusteluihin vastaamisesta aina raportin toimittamiseen asiakkaille.

Eeva Makkonen

Eeva toimii Kuntotarkastaja Lintukankaan markkinointi- ja viestintätehtävissä. Hänellä on pikä kokemus eri kuntotarkastusyritysten ja kiinteistöalan koulutusten markkinointiviestinnästä.

Hänen tehtävänään on lisätä kuluttajien tietämystä monipuolisista palveluistamme ja niiden hyödyistä sekä kehittää palveluitamme asiakaslähtöisesti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Eevan vastuulla ovat myös käytännön työt sivustomme ja digitaalisen läsnäolomme parissa.

”Itselläni on kokemusta myös taloyhtiön hallituksen puheenjohtajuudesta ja korjausrakentamisen projekin vetämisestä yhtiössä. Olen kokenut myös pitkällisen asuntokauppariidan ikävät syöverit, jota kokemusta en muille haluaisi suoda.

– Viestinnässä meille on tärkeää kertoa, että haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään hyvät, turvalliset ja pysyvät asuntokaupat laadukkaasti tehtyjen tarkastustemme myötä. Haluamme olla läsnä ja tavoitettavissa myös raportin toimittamisen jälkeen.”

Satu Lindgren, kuntotarkastaja, Kuntotarkastaja Lintukangas

Satu Lindgren
Kuntotarkastaja, RI
satu@kuntotarkastus.info
p. 045 269 7334

Juha-Matti Korhola, kuntotarkastaja Lintukankaalla 2021

Juha-Matti Korhola
Kuntotarkastaja, ins. YAMK, rakennustekniikka
juha-matti@kuntotarkastus.info
p. 050 5522 066

Antti Kantola, kuntotarkastaja Lintukankaalla 2021

Antti Kantola
Kuntotarkastaja, rakennusmestari
antti@kuntotarkastus.info
p. 045 2646 990

Juha-Pekka Korpela, kuntotarkastaja by Lintukangas

Juha-Pekka Korpela
Kuntotarkastaja, RI
juha-pekka@kuntotarkastus.info
p. 050 552 8814

Riikka Lintukangas, kuntotarkastaja

Riikka Lintukangas
Kuntotarkastaja
Rakennusterveysasiantuntija
Hallinto ja yhteistyösopimukset
LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
riikka@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 515

Mika Grönroos Kuntotarkastaja Lintukagas, rakenneavaukset

Mika Grönroos
Rakenneavaukset
Märkätilojen kunnon arviointi
mika@kuntotarkastus.info
p. 0400 400 978

Susanne Lauren, rakenneavaukset, kosteuskartoitukset, Kuntotarkastaja Lintukangas

Susanne Laurén
Rakenneavaukset
Kosteuskartoitukset

Jussi Lintukangas, kuntotarkastaja AKK

Jussi Lintukangas
Kuntotarkastaja
RKM, AKK
Yli 6000 kuntotarkastuksen kokemus!
jussi@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 331

Riikka-Liisa Pettersson, asiakaspalvelu Kuntotarkastaja Lintukangas

Riikka-Liisa Petterson
Asiakaspalvelu
riikka-liisa@kuntotarkastus.info
p. 040 671 1464

Eeva Makkonen, markkinointipäällikkö

Eeva Makkonen
Markkinointipäällikkö
eeva@kuntotarkastus.info
p. 040 622 7331
(mediatarjoukset sähköpostitse)

Kuntotarkastaja Lintukangas henkilöstö

Kaikki tarkastajamme ovat kokeneita ja koulutettuja, monipuolisia alan ammattilaisia. He ovat osallistuneet myös omaan koulutus- ja perehdytysprosessiimme (Jussi Lintukangas). Lisäksi käymme kaikki tarkastukset läpi tiiminä ennen lopullista raportointia. Asiakkaamme saavat näin käyttöönsä koko yrityksemme vahvan kokemuksen ja tarkastusosaamisen.

Satu Lindgren, kuntotarkastaja, Kuntotarkastaja Lintukangas

Satu Lindgren
Kuntotarkastaja, RI
satu@kuntotarkastus.info
p. 045 269 7334

Juha-Matti Korhola, kuntotarkastaja Lintukankaalla 2021

Juha-Matti Korhola
Kuntotarkastaja, ins. YAMK, rakennustekniikka
juha-matti@kuntotarkastus.info
p. 050 5522 066

Antti Kantola, kuntotarkastaja Lintukankaalla 2021

Antti Kantola
Kuntotarkastaja, rakennusmestari
antti@kuntotarkastus.info
p. 045 2646 990

Juha-Pekka Korpela, kuntotarkastaja by Lintukangas

Juha-Pekka Korpela
Kuntotarkastaja, RI
juha-pekka@kuntotarkastus.info
p. 050 552 8814

Riikka Lintukangas, kuntotarkastaja

Riikka Lintukangas
Kuntotarkastaja
Rakennusterveysasiantuntija
Hallinto ja yhteistyösopimukset
LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
riikka@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 515

Mika Grönroos Kuntotarkastaja Lintukagas, rakenneavaukset

Mika Grönroos
Rakenneavaukset
Märkätilojen kunnon arviointi
mika@kuntotarkastus.info
p. 0400 400 978

Susanne Lauren, rakenneavaukset, kosteuskartoitukset, Kuntotarkastaja Lintukangas

Susanne Laurén
Rakenneavaukset
Kosteuskartoitukset

Jussi Lintukangas, kuntotarkastaja AKK

Jussi Lintukangas
Kuntotarkastaja
RKM, AKK
Yli 6000 kuntotarkastuksen kokemus!
jussi@kuntotarkastus.info
p. 040 0997 331

Riikka-Liisa Pettersson, asiakaspalvelu Kuntotarkastaja Lintukangas

Riikka-Liisa Petterson
Asiakaspalvelu
riikka-liisa@kuntotarkastus.info
p. 040 671 1464

Eeva Makkonen, markkinointipäällikkö

Eeva Makkonen
Markkinointipäällikkö
eeva@kuntotarkastus.info
p. 040 622 7331

Me

Olemme kokeneita ja kuntotarkastusalalle monipuolisesti kouluttautuneita asiantuntijoita. Olemme työskennelleet useita vuosia tarkastus- ja asuntokaupan tehtävissä.

Missio

Missionamme on tuottaa puolueettomia tarkastuksia ja palveluita. Toimimme vastuullisesti ja hyvää tarkastustapaa noudattaen. Olemme kiinteistösi kunnon asialla.

Periaatteet

Toimintamme on ammattimaista. Pidämme huolta jatkuvasta kouluttautumisesta ja haluamme palvella asiakkaitamme moitteettomasti. Teemme tarkastukset suoritusohjeen KH 90-00934 mukaisesti. Pysyvät kaupat!

Palvelut

Palvelumme sisältävät lukuisia rakennus- ja kiinteistöalan palveluita kuntotarkastuksesta saneerauksiin. Saat meiltä myös asuntokauppaan liittyviä palveluita.

Sitoutuminen

Olemme kiinnostuneita työstämme ja haluamme tarjota parasta palvelua. Olemme sitoutuneita työhömme ja asiakaspalveluun. Arvostamme kotiasi ja puhumme sen kieltä!

Puolueettomuus

Olemme sataprosenttisesti itsenäisiä kuntotarkastusalan yrittäjiä. Olemme rakennusten puolueettomia edunvalvojia, eikä meillä ei ole sitoumuksia esimerkiksi kiinteistönvälitystoimijoihin. 

Haluatko meille työkaveriksi?

Etsimme uusia kuntotarkastajia. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

riikka@kuntotarkastus.info tai soita 0400 997 515

Katso tarkemmin sivulta Työpaikat >>

Jaa FBssä
Twiittaa
Jaa LIssä
Meilaa