Kuntotarkastaja Lintukangas henkilöstö

Meiltä saat asuntokaupan kuntotarkastuksen vuosien kokemuksella. Tarjoamme kuntotarkastuksen lisäksi lukuisia muita rakennus- ja kiinteistöalan palveluita. Olemme puolueeton ja riippumaton kuntotarkastusten sekä rakentamisen asiantuntija. Toimimme vastuullisesti ja hyvää tarkastustapaa noudattaen.

Riikka Lintukangas

Riikan intohimona on rakennusten kunto ja asumisterveys. Hän on suorittanut Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen hyväksytysti ja hän kouluttautuu parhaillaan myös Rakennusterveysasiantuntijaksi (RTA). RTA on on ylin rakennusterveellisyyteen liittyvä alan koulutus.

Riikan muita koulutuksia ovat: asuntokaupan kuntotarkastajan koulutus KIINKO, rakennuspiirtäjä, LKV, LVV (laillistettu kiinteistönvälittäjä), KiAT (kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto) ja Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja 402000/817. Hänellä on lisäksi energiatodistuksen laatijan pätevyys (FISE).

”Olen koko työurani toiminut yrittäjänä. Asiakastyytyväisyys sekä työn suorittaminen laadukkaasti ja ammattitaitoisesti ovat ehdottomia prioriteettejani. Tiedonjanoni on loputon ja kehitän jatkuvasti omaa ammatillista osaamistani.

Olen siirtynyt kiinteistönvälitysalalta rakennusalan asiantuntijatehtäviin, joiden lisäksi minulla on kokemusta myös talotehtaan asuntotuotannon asiakaspäällikön tehtävistä ja rakennuttamisesta.”

Koulutus:

  • Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutus KIINKO
  • Energiatodistuksen laatijan pätevyys FISE
  • Rakennuspiirtäjä
  • LKV, LVV (laillistettu kiinteistönvälittäjä)
  • KiAT, YAT
  • Julkinen kaupanvahvistaja

Satu Lindgren

Satu on löytänyt oman alansa jo lukion viimeisellä luokalla seurattuaan oman koulunsa remonttia. Määrätietoinen nainen valmistuikin rakennusinsinööriksi RI vuonna 2010 KyAMK:ista. Koska Satu halusi ymmärtää asiat vahvasti myös käytännössä, opiskeli hän myös talonrakentajan ammattipätevyyden oppisopimuksella. Kirvesmiehen töitä hän onkin tehnyt useita vuosia. – ”Innostukseni rakennusalaan on kasvanut vuosi vuodelta. Koskaan et ole täysin valmis. Aina voi oppia ja opiskella lisää”. – Satulla on vankka ja kokonaisvaltainen kokemus rakentamisesta, rakennuksista ja rakenteista. Tämä kokemus ja osaaminen näkyy kuntotarkastuksilla erinomaisen laadukkaana työskentelynä sekä tarkkoina havaintoina.

Kuntotarkastajan työssä Satua motivoi työn monipuolisuus ja oman osaamisen kokonaisvaltainen hyödyntäminen. ”Osaan auttaa asiakkaita sekä teoreettisella tasolla että aivan käytännön toimien neuvoilla. Tässä työssä näkee myös eri vuosikymmenien rakennustyylit ja rakentamisen kulttuurin koko läpileikkauksen”.

Tavataan tarkastuksella! Palvelen erityisesti Päijät-Hämeen seudulla.

Jussi Lintukangas

Jussi on koulutukseltaan rakennusmestari, RKM. Lisäksi hän on suorittanut Asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen ja on saanut luvan käyttää AKK FISE -tunnusta. Katso lisää: AKK pätevyysvaatimukset. Parhaillaan hän suorittaa Rakennusterveysasiantuntijan RTA-koulutusta, joka on ylin rakennusterveellisyyteen liittyvä alan koulutus.

”Aloitin työt rakennuksilla jo vuonna 1982. Rakennusmestariksi valmistuin vuonna 1993. Olen täydentänyt osaamistani myös Asuntokaupan kuntotarkastaja AKK-pätevyydellä.

Asuntokaupan kuntotarkastajana olen toiminut 20 vuotta ja tehnyt yli 6 000 kuntotarkastusta sekä yli 1 500 kosteusmittausta. Lisäksi olen antanut satoja asiantuntija- ja riitatapalausuntoja. Olen toiminut oikeudessa asiantuntijatodistajana useassa tapauksessa.

Lukuisat yritykset, kunnat ja seurakunnat ovat käyttäneet asiantuntijuuttani rakennusten kunnon arvioinnissa ja vaurioiden syyn selvittämisessä.”

 

Mika Grönroos

Mika toimii Kuntotarkastaja Lintukankaan kuntotutkijana toteuttaen kuntotarkastuksiimme liityvät rakenneavaukset. Hän on tehyt tuhansia rakenneavauksia ja toiminut alan tehtävissä yli 10 vuoden ajan.

Pitkän linjan urakoitsijana erityisesti märkätiloihin liittyen, hänellä on vahvaa kokemusta ja osaamista märkätilojen kunnon arvioinnissa ja kunnostustarpeiden selvittelyssä. Märkätilojen ja vesipisteellisten tilojen kosteuskartoitukset sujuvat ammattilaisen pitkällä kokemuksella sekä saat samalla suuntaa antavaa kustannustietoutta mahdollisten kunnostuksien ja remonttien kustannuksista.

Mika on myös tarkka ja pätevä vedeneristystarkastusten tekijä kun tarvitset remontillesi ulkopuolista valvontaa laadun varmistukseen.

 

Riikka-Liisa Pettersson

Riikka-Liisa toimii Kuntotarkastaja Lintukankaan toimiston asiakaspalvelussa. Hänellä on pitkäaikaista kokemusta myös kiinteistönvälityksestä, joten asiakkaamme saavat häneltä asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua asuntokaupan sekä kuntotarkastuksen eri vaiheissa.

Riikka-Liisa hallinnoi asiakaspalvelussamme myös tilauksia ja varauskalenteriamme. Vapaa-ajallaan hän toimii mm. taloyhtiönsä hallituksen puheenjohtajana.

Riikka-Liisan mottona on hyvä ja ystävällinen asiakkaan kokonaispalvelu tiedusteluihin vastaamisesta aina raportin toimittamiseen asiakkaille.

 

Eeva Makkonen

Eeva toimii Kuntotarkastaja Lintukankaan markkinointi- ja viestintätehtävissä. Hänellä on pikä kokemus eri kuntotarkastusyritysten ja kiinteistöalan koulutusten markkinointiviestinnästä.

Hänen tehtävänään on lisätä kuluttajien tietämystä monipuolisista palveluistamme ja niiden hyödyistä sekä kehittää palveluitamme asiakaslähtöisesti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Eevan vastuulla ovat myös käytännön työt sivustomme ja digitaalisen läsnäolomme parissa.

”Itselläni on kokemusta myös taloyhtiön hallituksen puheenjohtajuudesta ja korjausrakentamisen projekin vetämisestä yhtiössä. Olen kokenut myös pitkällisen asuntokauppariidan ikävät syöverit, jota kokemusta en muille haluaisi suoda.

– Viestinnässä meille on tärkeää kertoa, että haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään hyvät, turvalliset ja pysyvät asuntokaupat laadukkaasti tehtyjen tarkastustemme myötä. Haluamme olla läsnä ja tavoitettavissa myös raportin toimittamisen jälkeen.”

Riikka Lintukangas, kuntotarkastaja

Riikka Lintukangas
Kuntotarkastaja
Hallinto ja yhteistyösopimukset
LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
riikka@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 515

Satu Lindgren, RI, kuntotarkastaja

Satu Lindgren
Kuntotarkastaja, RI
satu@kuntotarkastus.info
p. 045 269 7334

Jussi Lintukangas, kuntotarkastaja AKK

Jussi Lintukangas
Kuntotarkastaja
RKM, AKK
Yli 6000 kuntotarkastuksen kokemus!
jussi@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 331

Mika Grönroos Kuntotarkastaja Lintukagas, rakenneavaukset

Mika Grönroos
Rakenneavaukset
Märkätilojen kunnon arviointi
mika@kuntotarkastus.info
p. 0400 400 978

Riikka-Liisa Petterson, asiakaspalvelu Kuntotarkastaja Lintukangas

Riikka-Liisa Petterson
Asiakaspalvelu
riikka-liisa@kuntotarkastus.info
p. 040 671 1464

Eeva Makkonen, markkinointipäällikkö

Eeva Makkonen
Markkinointipäällikkö
eeva@kuntotarkastus.info
p. 040 622 7331

Kuntotarkastaja Lintukangas henkilöstö

Riikka Lintukangas, kuntotarkastaja

Riikka Lintukangas
Kuntotarkastaja
Hallinto ja yhteistyösopimukset
LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
riikka@kuntotarkastus.info
p. 0400 997 515

Satu Lindgren, RI, kuntotarkastaja

Satu Lindgren
Kuntotarkastaja, RI / Päijät-Hämeen alue
satu@kuntotarkastus.info
p. 045 269 7334

Jussi Lintukangas, kuntotarkastaja AKK

Jussi Lintukangas
Kuntotarkastaja
RKM, AKK
Yli 6000 kuntotarkastuksen kokemus!
jussi@kuntotarkastus.info
p. 040 0997 331

Mika Grönroos Kuntotarkastaja Lintukagas, rakenneavaukset

Mika Grönroos
Rakenneavaukset
Märkätilojen kunnon arviointi
mika@kuntotarkastus.info
p. 0400 400 978

Riikka-Liisa Pettersson, asiakaspalvelu Kuntotarkastaja Lintukangas

Riikka-Liisa Petterson
Asiakaspalvelu
riikka-liisa@kuntotarkastus.info
p. 040 671 1464

Eeva Makkonen, markkinointipäällikkö

Eeva Makkonen
Markkinointipäällikkö
eeva@kuntotarkastus.info
p. 040 622 7331

Me

Olemme kokeneita ja kuntotarkastusalalle monipuolisesti kouluttautuneita asiantuntijoita. Olemme työskennelleet useita vuosia tarkastus- ja asuntokaupan tehtävissä.

Missio

Missionamme on tuottaa puolueettomia tarkastuksia ja palveluita. Toimimme vastuullisesti ja hyvää tarkastustapaa noudattaen. Olemme kiinteistösi kunnon asialla.

Periaatteet

Toimintamme on ammattimaista. Pidämme huolta jatkuvasta kouluttautumisesta ja haluamme palvella asiakkaitamme moitteettomasti. Teemme tarkastukset suoritusohjeen KH 90-00934 mukaisesti. Pysyvät kaupat!

Palvelut

Palvelumme sisältävät lukuisia rakennus- ja kiinteistöalan palveluita kuntotarkastuksesta saneerauksiin. Saat meiltä myös asuntokauppaan liittyviä palveluita.

Sitoutuminen

Olemme kiinnostuneita työstämme ja haluamme tarjota parasta palvelua. Olemme sitoutuneita työhömme ja asiakaspalveluun. Arvostamme kotiasi ja puhumme sen kieltä!

Puolueettomuus

Olemme sataprosenttisesti itsenäisiä kuntotarkastusalan yrittäjiä. Olemme rakennusten puolueettomia edunvalvojia, eikä meillä ei ole sitoumuksia esimerkiksi kiinteistönvälitystoimijoihin. 

Haluatko meille työkaveriksi?

Etsimme uusia kuntotarkastajia. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

riikka@kuntotarkastus.info tai soita 0400 997 515

Katso tarkemmin sivulta Työpaikat >>

Jaa FBssä
Twiittaa
Jaa LIssä
Meilaa