Rakenneavaus on asuntokaupan kipupiste

Rakenneavaus kuntotarkastuksella

Rakenneavaus kuntotarkastuksella on usealle paha mörkö. Mitä kaikkea voi löytyä! Minkälainen avausjälki on? Kuka paikkaa avauksen? Avaus maksaa! – Ja myyjähän vastaa 5 vuotta virheistä joka tapauksessa. Reikä seinään ja kaupoille – rakenneavaus pois mörön asemasta! Kiinteistökaupat voidaan tehdä turvallisesti ja pysyvästi ilman pelkoa hinnanalennusvaatimuksesta, oikeuskäsittelystä tai jopa kaupan purusta. Asuntokauppariitojen suureen määrään nähden meidän kuitenkin tulee perustella tämä väitteemme.

Lue lisää

Asuntokauppa – tie parempiin kauppoihin

Asuntokauppa, Lintukangas kuntotarkastus

Asuntokauppa herättää tunteita Asuntokauppa herättää aina tunteita – ­ toiveita ja haaveita. Tässä kirjoituksessa kerron, miltä tuntuu, kun kaupat menevät täysin metsään. Kerron myös, miten tällaiselta tilanteelta olisi voinut välttyä. Aihe tälle kirjoitukselle syntyi, kun sain eilen asiakkaaltamme soiton, jossa hän purki tuntojaan epäonnistuneesta asuntokaupasta. Soittajan äänestä kuulsi voimakas ahdistus, epätoivo ja toivottomuus. Hän ei ollut enää tiennyt, kenen kanssa

Lue lisää

Kesämökki myydään

Kesämökki myydään, kuntotarkastus Lintukankaalta

Kesämökki myydään – mutta missä kunnossa? ”Kesämökki myydään”  -hakusanat ovat keväisin varmasti verkon käytetyimpiä hakusanoja. Korona -pandemian aikana mökkikauppa on käynyt entistä kuumemapana ja sopivia kohteita etsitään kiivaasti. Kun lumet ovat sulaneet, tärkein vapaa-ajan asunnon ostopäätökseen vaikuttava tekijä on esillä – eli ympäristö, näkymät ja ranta. Moni ei aina niinkään kiinnitä päähuomiota itse rakennuksen kuntoon, sillä se on monesti toisarvoinen.

Lue lisää